Δημήτρης Μητσοτάκης για ΚΕΘΕΑ: «Η πλέμπα ας ψοφήσει... δικαίωμα μόνο στα παιδιά των "αρίστων"»

Με μία ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, o κοινωνικά ευαίσθητος τραγουδοποιός, Δημήτρης Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΚΕΘΕΑ, όπου τα τελευταία 27 χρόνια διδάσκει μουσική και τονίζει πως η κυβέρνηση πάει να χτυπήσει την δωρεάν κρατική προσφορά σε παιδιά που παλεύουν για την απεξάρτηση.

Δημήτρης Μητσοτάκης για ΚΕΘΕΑ: «Η πλέμπα ας ψοφήσει... δικαίωμα μόνο στα παιδιά των
ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημήτρη Μητσοτάκη στο Facebook:

«Στο ΚΕΘΕΑ διδάσκω μουσική, στα πλαίσια των δημιουργικών δραστηριοτήτων των μελών, έδω και 27 χρόνια. Το να μιλήσω για την προσφορά των κοινοτήτων στους θεραπευόμενους είναι περιττό, αρκεί να απαριθμήσω τους ανθρώπους που έχω δει να ανασταίνονται και να ξαναζούν καθαροί, κάνοντας δικές τους οικογένειες, δικά τους όνειρα, βάζοντας νέους στόχους σε μια ζωή απαλλαγμένη από τον εφιάλτη των ουσιών. Το ότι πάνε να χτυπήσουν αυτή τη δωρεάν κρατική προσφορά είναι το λιγότερο χυδαίο, σε μια εποχή που η λαίλαπα των εξαρτήσεων ολοένα και φουντώνει λόγω των εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών και όχι μόνο. Φαίνεται όμως ότι τα κέρδη από τα έσοδα στο χώρο της Απεξάρτησης είναι πολλά για να μην τα καρπώνονται ιδιώτες. Δικαίωμα στην απεξάρτηση θα έχουν μόνο τα παιδιά των Αρίστων που οι γονείς τους έχουν οικονομική επιφάνεια. Ναι, μην εκπλήσσεστε, η πρέζα υπάρχει και στα καλύτερα σπίτια. Η πλέμπα ας ψοφήσει ή ας πιει μεθαδόνη...»

Στο ΚΕΘΕΑ διδάσκω μουσική, στα πλαίσια των δημιουργικών δραστηριοτήτων των μελών, έδω και 27 χρόνια. Το να μιλήσω για...

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Μητσοτάκης / Dimitris Mitsotakis στις Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ