Τατιάνα Στεφανίδου: Τι δουλειά είχε έξω τέτοια ώρα η 25χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό; (video)

Την ώρα που μια  25χρονη έγκυος γυναίκα νοσηλεύεται από το βράδυ της κυριακής, με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό», μετά από επίθεση που δέχθηκε στην Κυψέλη με καυστικό υγρό, η Τατιάνα Στεφανίδου αναρωτιέται στην εκπομπή της, τι έκανε τέτοια ώρα έξω, από τη στιγμή που υπάρχουν περιορισμοί.

Τατιάνα Στεφανίδου: Τι δουλειά είχε έξω τέτοια ώρα η 25χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό; (video)

Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις και το victim blaming της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή της TLive. Mετά το «ελεύθερο βλέμμα» του Λιγνάδη, τον Ιάσονα που «έτρεχε σαν σφαίρα» και τα «φαινόμενα Νέας Σμύρνης» (όταν πολίτες χτυπάνε αστυνομικούς), ήρθε η σειρά μιας 25χρονής εγκύου να μπει στο στόχαστρο της "γνωστής παρουσιάστριας".

Χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά στοιχεία που αφορούν την επίθεση με καυστικό υγρό κατά της 25χρονης, έξω απ το ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη, η Τατιάνα Στεφανίδου άρχισε τις "αθώες" ερωτήσεις που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την απόδοση ευθύνης στο θύμα.

«Αυτά που έχει πει είναι πάρα πολύ λίγα και έχουν πάρα πολλά θολά σημεία. Αυτό εδω πέρα είναι το σημείο που έγινε η επίθεση κοντά στο ναό της Αγίας Κυριακής, στην οδό Ηπείρου, στην Κυψέλη», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα της κοπέλας πάντα, ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος σταματά εκεί που βρισκόταν εκείνη, αρκετά αργά τη νύχταδε ξέρουμε γιατί το κορίτσι βρέθηκε εκεί. Εκείνο θα εξηγήσει στους αστυνομικούς, καθώς να υπενθυμίσουμε ότι 9 το βράδυ έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Μετά τις 9 επιτρέπεται να κυκλοφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων». 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.