Ελληνική εταιρεία έβαλε το πρόσωπο της Θάτσερ... σε διαφήμιση φακής (εικόνα)

Μπορεί στην Αγγλία να υπήρχαν πολίτες που είχαν στήσει ακόμα και πάρτι την ημέρα που πέθανε, αλλά στην Ελλάδα πουλάει ακόμα. Τόσο που εταιρεία χρησιμοποιεί το προσωπό της για να διαφημίσει... φακές.
Ο λόγος για την Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ελληνική εταιρεία έβαλε το πρόσωπο της Θάτσερ... σε διαφήμιση φακής (εικόνα)

Βέβαια η διαφήμιση, που κυκλοφορεί στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, έχει να κάνει με νηστεία (της Μ. Εβδομάδας), όποτε δεν είναι και τόσο άκυρη επιλογή το ψηφιδωτό με φακές που απεικονίζει το πρώσοπο της Μάργκαρετ Θάτσερ με το σλόγκαν "Η Σιδηρά Κυρία της κουζίνας" (ναι, το καταλάβαμε, προφανώς και αναφέρεται στο σίδηρο το οποίο περιέχει σε μεγάλη ποσότητα το συγκεκριμένο όσπριο).

Η αλήθεια είναι πάντως πως με την ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού, που την περίοδο που κυβέρνησε έριξε στην φτώχεια τη μεσαία τάξη, τους εργαζομένους και εξαθλίωσε τους ανθρακωρύχους της Μεγάλης Βρετανίας... δεν σου ανοιγει και η όρεξη.
Ειδικά σε περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση και στην κυβέρνηση βρίσκονται δεδηλωμένοι οπαδοί της πολιτικής της "Σιδηράς κυρίας".
Μας έπεσε λίγο βαριά αυτή η φακή.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.