Καταγγελία: 100 διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους εκτός ΜΕΘ

Σε νέα καταγγελία προχώρησε σήμερα (20/04) ο διευθυντής νευροχειρουργός στο νοσοκομείο της Νίκαιας, Παναγιώτης Παπανικολάου, καθώς όπως αναφέρει οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, φτάνουν τους 100.

Καταγγελία: 100 διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους εκτός ΜΕΘ

«20/4/21, ώρα 1.30 μμ : 100 (εκατό) συνάνθρωποι βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους εκτός ΜΕΘ σε Αττική και γύρω περιοχές στην επίσημη λίστα αναμονής για ΜΕΘ. Αυτή είναι η πιο σημαντική είδηση της ημέρας κι όμως δεν θα την μάθετε από τα περισσότερα καθεστωτικά ΜΜΕ», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter, o Παναγιώτης Παπανικολάου.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο STAR, είχε δηλώσει πως «δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν».

 

Διαβάστε ακόμα σχετικά: 

Διαχείριση πανδημίας: 7 στους 10 θανάτους εκτός ΜΕΘ - Αύξηση 7% των θανάτων που δεν σχετίζονται με κορωνοϊό

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.