#Τροχαίοβουλή: Βίντεο αποκαλύπτει πως υπήρχε συνοδηγός στο μοιραίο υπηρεσιακό όχημα (video + εικόνα)

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας (στις 12/03) ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το MEGA. Το βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει πως, παρά τις διαψεύσεις, στο υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε άνδρας ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη, υπήρχε και άνδρας συνοδηγός.

#Τροχαίοβουλή: Βίντεο αποκαλύπτει πως υπήρχε συνοδηγός στο μοιραίο υπηρεσιακό όχημα (video + εικόνα)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στο βίντεο του MEGA, φαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου στρίβει αριστερά στη Βασιλίσσης Σοφίας, χωρίς να έχει δεχθεί σήμα από εντεταλμένο τροχονόμο και η μηχανή του του 23χρονου Ιάσονα (που περνάει νομίμως με πράσινο), βρίσκει το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκσφενδονίζεται σε μακρινή απόσταση. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος κόβει ταχύτητα αφού η μπάρα της εισόδου της Βουλής είναι κλειστή, έτσι φαίνεται πως ο Ιάσονας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, Mόλις γίνεται το τροχαίο, ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάει τη σμπαραλιασμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον 23χρονο που βρίσκεται στην άσφαλτο. Κρατά το κεφάλι του, δείχνει να έχει χτυπήσει κι αυτός… σκύβει για λίγο κι ύστερα επιστρέφει προς την είσοδο και μαζί με τον οδηγό δείχνουν να ρωτούν τον φύλακα πώς έγινε το τροχαίο.

Δυόμιση λεπτά μετά, ο οδηγός μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και προχωρά προς το εσωτερικό του πάρκινγκ της Βουλής.

Το ερώτημα παραμένει:

Γιατί υπάρχει μέχρι και σήμερα αυτό το πέπλο μυστηρίου σχετικά με την κατάθεση του οδηγού και γιατί υπήρχε διάψευση ή τέλος πάντων καμία επίσημη ενημέρωση πως στο υπηρεσιακό όχημα μετέβαινε και συνοδηγός;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ