Καταγγελία: «Ο Πούμπουρας μου έκλεψε την διάλεξη "Φιλελεύθεροι και Ωραίοι" που είχα κάνει το 2017»

Σε μια (α)σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο κωμικός Θωμάς Ζάμπρας, που κατηγόρησε ευθέως τον Σάββα Πούμπουρα πως του έκλεψε «λέξη προς λέξη» την διάλεξη που είχε κάνει στην ημερίδα "Φιλελεύθεροι και Ωραίοι", πίσω στο 2017.

Καταγγελία: «Ο Πούμπουρας μου έκλεψε την διάλεξη

«Τα χω πει πριν τον Πουμπουρα. Ο Πούμπουρας έκλεψε σχεδόν λέξη προς λέξη την διάλεξη που χα κάνει στην ημερίδα "Φιλελεύθεροι και Ωραίοι" το 2017», δήλωσε ο stand up comedian Θωμάς Ζάμπρας, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, καταγγέλοντας τον παρουσιαστή που μίλησε για αμισθί εργασία και προκάλεσε αντιδράσεις, ζητώντας μάλιστα σήμερα "συγνώμη".

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο του Θωμά Ζάμπρα:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.