Ρατσιστικό παραλήρημα οδηγού λεωφορείου: «Εδώ κουμάντο κάνω εγώ» (video)

«Εδώ κάνω κουμάντο εγώ», με αυτά τα λόγια και με απάνθρωπη συμπεριφορά, οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα επιτέθηκε λεκτικά σε έναν μετανάστη αναγκάζοντάς τον να σηκωθεί από τη θέση του για να κάτσει μια άλλη επιβάτης που είχε προηγουμένως παραπονεθεί στον οδηγό για τον μετανάστη που της "έπιανε" τη θέση και που προφανώς δικαιωματικά της ανήκει.

Ρατσιστικό παραλήρημα οδηγού λεωφορείου: «Εδώ κουμάντο κάνω εγώ» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το βίντεο που δημοσίευσε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα sputniknews.gr και παρουσιάζει οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα να αφήνει τη θέση του και να τραμπουκίζει στην κυριολεξία έναν μετανάστη, διατάζοντάς τον να παραχωρήσει τη θέση του σε μία άλλη επιβάτρια του οχήματος (της γραμμής Α11).

Σύμφωνα με την σελίδα menoume_energoi που αναδημοσίευσε το βίντεο, όλα ξεκίνησαν όταν μία επιβάτης του λεωφορείου απαίτησε από τον μετανάστη να της παραχωρήσει την θέση του.
Όταν εκείνος αρνήθηκε, η επιβάτης απευθύνθηκε στον οδηγό, ζητώντας την παρέμβασή του.
Ο οδηγός όπως φαίνεται και στο βίντεο σταμάτησε το λεωφορείο και άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει (μη φορώντας μάσκα) στον μετανάστη. Χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ». Μάλιστα όταν τελικά ο άνδρας σηκώνεται και η άλλη επιβάτης πάει να κάτσει στη θέση του ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό: «Σιχαίνομαι να κάτσω».

Δείτε το βίντεο:

Ομόφωνα, όλοι οι συντάκτες του 2020mag.gr, ανακοινώνουμε πως σιχαινόμαστε ακόμα και τον αέρα που μοιραζόμαστε με τον "Έλληνα" οδηγό και την "Ελληνίδα" επιβάτρια.

Η ιστορία και γενναίες γυναίκες όπως η Ρόζα Παρκς, έχουν λύσει αυτά τα θέματα εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ