Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Γάζα κατεδάφισαν το κτήριο που στεγάζονται Al Jazeera και Associated Press (video)

Η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε σήμερα (15/05) το πολυόροφο κτίριο, όπου στεγάζονται το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jazeera και το αμερικανικού πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (AP) στην Γάζα.

Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Γάζα κατεδάφισαν το κτήριο που στεγάζονται Al Jazeera και Associated Press (video)

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου είχε ειδοποιηθεί από πριν σχετικά με έναν επικείμενο ισραηλινό βομβαρδισμό, ανέφερε δημοσιογράφος του Ρόιτερς και το κτίριο είχε εκκενωθεί. 

«Ισραηλινό πλήγμα κατέστρεψε το κτήριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του AP στην πόλη της Γάζας», έγραψε στο Twitter ο Τζον Γκάμπρελ, ένας δημοσιογράφος του AP.

«Βόμβες θα μπορούσαν να πέσουν στο γραφείο μας. Τρέξαμε στις σκάλες από τον 11ο όροφο και κοιτάζουμε τώρα το κτίριο από μακριά, προσευχόμενοι ο στρατός να ανακαλέσει την απόφασή του» έγραψε στο twitter, λίγο πριν από το χτύπημα της ισραηλινής αεροπορίας, ο Φαρές Άκραμ, ανταποκριτής του Associated Press στη Γάζα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera επιβεβαίωσε στο Twitter ότι τα κεντρικά του βρίσκονταν στο κτίριο που χτυπήθηκε και αναμεταδίδει ακόμα ζωντανά εικόνες από το σημείο του βομβαρδισμού.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.