Ισραηλινή εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τα 67 παιδιά που σκοτώθηκαν στη Γάζα

«67 παιδιά σκοτώθηκαν στην Γάζα, αυτό είναι το τίμημα του πολέμου». Με αυτόν τον τίτλο στο πρωτοσέλιδό της και με φωτογραφίες των παιδιών που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς στην Γάζα, κυκλοφόρησε σήμερα η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Ισραηλινή εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τα 67 παιδιά που σκοτώθηκαν στη Γάζα

Όποιος γνωρίζει την κατάσταση στο εσωτερικό του Ισραήλ μπορεί να αντιληφθεί το θάρρος και την επαναστατική δημοσιογραφικά στάση της ισραηλινής εφημερίδας, την ώρα που ακόμα και τα ελληνικά, συστημικά ΜΜΕ περιορίστηκαν σε μονόστηλα ή περιγραφικές αναφορές.

Δείτε το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.