Αστυνομικός έπιασε από τον λαιμό δημοσιογράφο και ο υπεύθυνος αξιωματικός τον αποκάλεσε μαλ@κα (video)

Ακόμα ένας δημοσιογράφος θύμα αστυνομικής βίας. Ένα βίντεο, αποδεικτικό υλικό της συνηθισμένης πλέον "χρυσοχοϊδικής" αστυνομικής βαρβαρότητας, κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, με όργανα της (μεγαλοαστικής) τάξης να επιδεικνύουν για άλλη μια φορά την επικινδυνότητά τους. 

Αστυνομικός έπιασε από τον λαιμό δημοσιογράφο και ο υπεύθυνος αξιωματικός τον αποκάλεσε μαλ@κα (video)

Χθες (08/06) έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αστυνομικός χωρίς διακριτικά, έπιασε βίαια από τον λαιμό τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Λιτσαρδάκη, ο οποίος αμέσως του ζήτησε τα στοιχεία του από τον υπεύθυνο αξιωματικό που ήταν ο μόνος που έφερε διακριτικά. 

Ο δημοσιογράφος επαναλάμβανε συνεχώς «με έπιασε απ' τον λαιμό και θέλω τα στοιχεία του, αυτό δεν θα περάσει έτσι», την ώρα που και άλλοι δημοσιογράφοι διαμαρτύρονταν εντόνως.

Η απάντηση του υπεύθυνου αξιωματικού ήταν... «άντε ρε μ@λ@κ@ φύγε από δω... τι είναι αυτά που λες τώρα»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.