Σοκαριστική καταγγελία και μήνυση 32χρονου άνδρα για βιασμό μέσα σε στρατόπεδο το 2009 (video)

32χρονος άνδρας καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο το 2009. Στην μαρτυρία του υποστηρίζει πως την εντολή για τον βιασμό του την έδωσε λοχαγός του στρατοπέδου, την οποία και "εκτέλεσε" άλλος φαντάρος.

 

Σοκαριστική καταγγελία και μήνυση 32χρονου άνδρα για βιασμό μέσα σε στρατόπεδο το 2009 (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σοκάρει η καταγγελία άνδρα, ο οποίος κατέθεσε και μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη, ισχυριζόμενος πως με εντολή αξιωματικού, συγκεκριμένα λοχαγού, έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο που υπηρετούσε τη θητεία του πριν περίπου δέκα χρόνια.

Ο καταγγέλων μίλώντας στην ΕΡΤ 3 δήλωσε ότι με εντολή ενός λοχαγού οδηγήθηκε μέσα στο ιατρείο του κέντρου εκπαίδευσης, όπου τρεις στρατιώτες τον ακινητοποίησαν και ο ένας από αυτούς τον βίασε, παρουσία μελών του ιατρικού προσωπικού.
Περιγράφοντας την τραυματική εμπειρία του είπε συγκεκριμένα πως «διατάχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από λοχαγό, την οποία εκτέλεσε ένας στρατιώτης», ενώ υπογράμμισε πως ο αξιωματικός ήθελε να τον εκδικηθεί και διέταξε να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά μετά από νάρκωση. 

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου ... σημαντικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες», δήλωσε ο .

Ο δικηγόρος του καταγγέλοντα θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν, ενώ την ίδια ώρα στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να σχολιαστεί μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ