#Συνέδριο: Εξαπάτησαν "με υποκριτική ικανότητα" και την Σταματίνα Τσιμτσιλή (video)

Η Σταματίνα τσιμτσιλή ήταν μία από τους πολλούς εγχώριους "σελέμπριτις" που συμμετείχε στην προώθηση του Συνεδρίου - παρωδία για την Γονιμότητα & την Αναπαραγωγική Αυτονομία" υπο την αιγίδα της ΠτΔ, πλήθος κυβερνητικών στελεχών, εκπροσώπους των ιδιωτικών κέντρων γονιμότητας, γυναικολόγων - μαιευτήρων και τη μισή Ιερά Σύνοδο.

#Συνέδριο: Εξαπάτησαν
ΠΡΟΒΟΛΗ

Δύο μέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε κυρίως στα σόσιαλ μίντια, με ανάρτησή της στο instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δήλωσε πως σχεδόν έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε για το περιεχόμενο του σποτ, ενώ μόνο από την πρόσκληση και των κατάλογο των ομιλητών ήταν προφανές πως πρόκειται για μια εκδήλωση που συνδύαζε "μπίζνες" με επικίνδυνο αναχρονισμό

«Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media.
Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα τριών παιδιών να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.
Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα.
Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ με βρίσκει αντίθετη διότι το ταξίδι της μητρότητας δεν ορίζεται μόνο από ένα βιολογικό ρολόι που χτυπάει απειλητικά με όρους γονιμότητας αλλά και από άλλες περιστάσεις τις οποίες καθορίζει αποκλειστικά και μόνο κάθε γυναίκα με την ελευθερία της βούλησής της. Ας μην εμπορευματοποιούμε αυτό το ιερό ταξίδι. Αποσύρω την συμμετοχή μου. #συνεδριο», έγραψε στον λογαριασμό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με μια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της.

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε τις απάνθρωπες δηλώσεις της κυρίας Τσιμτσιλή, για τις προσφύγισσες που αναζητούν για αυτές και κυρίως για τα παιδιά τους έναν καλύτερο κόσμο, μακριά από πολέμους και δυστυχία.

«είναι θέμα παιδείας, οι άνθρωποι που έρχονται ως μετανάστες είναι μαθημένοι ακόμα και να μην έχουν να φάνε θα κάνουν πέντε και έξι παιδιά. Ο Ελληνας στην περίοδο της κρίσης με το ζόρι έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει, ας πούμε έγινα γονιός», είχε δηλώσει στην εκπομπή της στον ALPHA, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Βλέπεις τους μετανάστες, που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουνε στη βάρκα! Και δεν τους νοιάζει! Ο Ελληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί “θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το φροντίσω;” δεν θα κάνει δεύτερο».

Εντελώς τυχαία τις ίδιες ακριβώς απόψεις έχουν και καταδικασμένοι νεοναζί που βρίσκονται τώρα στην φυλακή.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ