"Οδηγίες" για επίδοξους συζυγοκτόνους από τον εκπρόσωπο των αστυνομικών υπαλλήλων (video)

"Γνωστός εκπρόσωπος αστυνομικών υπαλλήλων", έδωσε σχεδόν εγχειρίδιο για το πως να γλιτώσουν χρόνια φυλάκισης επίδοξοι συζυγοκτόνοι.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, "έδωσε" σχεδόν "οδηγίες" σε επίδοξους γυναικοκτόνους, για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν αν θέλουν να γλιτώσουν πολυετή φυλάκιση, που απ' ότι φαίνεται θα εκτίσει ο δολοφόνος στα Γλυκά Νερά, που σκηνοθέτησε ληστεία και σκότωσε ακόμα και το σκυλί της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας, είπε για τον 32χρονο πιλότο και δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πως «είναι βλάκας, διότι αν εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, και μέσα στο «τά ‘χασε και τρελάθηκε», εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. (…) Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή, δεν λειτουργούσα εγώ», «πρότερος έντιμος βίος», τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσο θα πάει με όλη αυτή τη σκηνοθεσία. Τώρα θα πάρει δόλο, θα πάρει χίλια πράγματα. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα;».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ