Πετράλωνα: Βιασμός εργαζόμενης καθαρίστριας που νοσηλεύεται - Διέφυγε ο δράστης (video - εικόνες)

Εργαζόμενη καθαρίστρια στα Πετράλωνα, έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια βιαστή σε σπίτι στα Πετράλωνα. Βαριά κακοποιημένη στο νοσοκομείο η 50χρονη. Κινητοποίηση του κόσμου.

Πετράλωνα: Βιασμός εργαζόμενης καθαρίστριας που νοσηλεύεται - Διέφυγε ο δράστης (video - εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη εργαζόμενη ως καθαρίστρια έφτασε το πρωί του Σαββάτου (19/06) σε οικία στα Πετράλωνα για δουλειά. Εκεί ο δράστης φέρεται να την κλείδωσε και να την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά επί ώρες. 

Τελικά η 50χρονη ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες και με περάνθρωπη προσπάθεια κατάφερε να ξεφύγει. Γείτονες και περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τώρα η βαριά κακοποιημένη γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Μάρτυρες κάνουν λόγο για παραπάνω από έναν άνδρες που κρατούσαν όμηρη την 50χρονη.

Όπως φαίνεται και από βίντεο και εικόνες που αναρτούν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κόσμος είχε αρχίσει να συρρέει στην περιοχή όταν έγινε γνωστό το περιστατικό ενώ δυνάμεις της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο του περιστατικού, ανέμεναν εισαγγελικό ένταλμα. 

Ο δράστης (ή οι δράστες) κατάφερε να ξεφύγει.

Στο twitter το χασταγκ #Πετράλωνα είναι πρώτο και χρήστες δημοσιεύουν πληροφορίες, ενώ γίνεται λόγος για εγκληματική καθυστέρηση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ