Μάνδρου στον ΣΚΑΙ: «Δεν είναι για αίματα η προσωπικότητα του φερόμενου ως δράστη» - Αντιδράσεις στο Twitter

Τρεντάρει πάλι το #skai_xeftiles στο Twitter, με "δράστες" ξανά την Ιωάννα Μάνδρου και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Μάνδρου στον ΣΚΑΙ: «Δεν είναι για αίματα η προσωπικότητα του φερόμενου ως δράστη» - Αντιδράσεις στο Twitter

«Αυτός, για να είμαστε ειλικρινείς ο φερόμενος ως δράστης μόλις είδε το πτώμα, έκανε αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί στην ίδια θέση. Σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. Είναι μια δίκη που την παρακολούθησα και ποτέ δεν θα τη ξεχάσω. Αυτός το μπόρεσε αυτό: να πάρει το πτώμα και να το τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο.

«Ίσα-ίσα λέει ο ίδιος προσπάθησε να την επαναφέρει», Παρεμβλήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Δεν είναι για αίματα (ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος), είναι πιο αποστειρωμένος. Που οδηγήθηκε λοιπόν; Στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μάνδρου.

Οι χρήστες του twitter δεν το άφησαν φυσικά ασχολίαστο

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.