ΑΡΓΟΣ: Σε ΜΕΘ Ρουμάνος πατέρας που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα νεαρών Ελλήνων που παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του του Ρουμάνου πατέρα, παρενοχλήθηκε από ομάδα νεαρών Ελλήνων, στο Άργος, και όταν αυτός προσπάθησε να την προστατέψει οι νεαροί τον ξυλοκόπησαν βάναυσα. Ο άτυχος πατέρας βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Τρίπολης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

ΑΡΓΟΣ: Σε ΜΕΘ Ρουμάνος πατέρας που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα νεαρών Ελλήνων που παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την Δευτέρα (21/06) το βράδυ, ο 36χρονος πατέρας, ζήτησε τον λόγο από ομάδα, 10 περίπου ατόμων, που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του και σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν αγρίως.

Η κακοποίηση του άτυχου πατέρα ήταν τόσο βάναυση που χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ.

Η αστυνομία προχώρησε τελικά στην σύλληψη πέντε Ελλήνων.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα https://www.anagnostis.org/ , όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

«Ο κ. Λαμπρόπουλος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του anagnostis.org ότι είναι ντόπιοι Αργείοι αυτοί που χτύπησαν το Ρουμάνο, ενώ σημειώνει ότι «τα κίνητρα ήταν προσωπικά», αναφέρει η ιστοσελίδα.

φωτογραφίες: STUDIO B&G - I. ΡΑΣΣΙΑΣ, Ε. ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ