Τένια Μακρή στο ΣΚΑΙ: «Γοητευτική προσωπικότητα (ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), θα αρχίσετε και εσείς να είστε followers» (video)

Συνεχίζεται, με αμείωτη ένταση, ο μιντιακός εξωραϊσμός του καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τένια Μακρή στο ΣΚΑΙ: «Γοητευτική προσωπικότητα (ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), θα αρχίσετε και εσείς να είστε followers» (video)

«Από την άλλη πλευρά θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκταση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε και εσείς να είστε followers», δήλωσε, μεταξύ άλλων, για τον δράστη, η καθ' ομολογίαν ψυχολόγος, Τένια Μακρή, καλεσμένη ως ειδικός στην πρωινή εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΙ, που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Οργισμένες ήταν και οι αντιδράσεις χρηστών του twitter κάτω από το παραπάνω βίντεο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.