Εικόνες ντροπής - Έπεσε ο πίνακας του Πικάσο στην συνέντευξη τύπου της ΕΛ.ΑΣ. (video)

Η συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. με "οικοδεσπότες" τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την Λίνα Μενδώνη, σχετικά με την εύρεση του χαμένου πίνακα του Πικάσο, επιφύλασσε εικόνες ντροπής που δεν θα βλέπαμε ούτε σε τριτοκοσμική χώρα.

Εικόνες ντροπής - Έπεσε ο πίνακας του Πικάσο στην συνέντευξη τύπου της ΕΛ.ΑΣ. (video)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη Λίνα Μενδώνη, αστυνομικοί έπιαναν και μετέφεραν τους πίνακες χωρίς γάντια, δεν υπήρχε καμία προστασία των έργων τέχνης με κάδρο ή προστατευτικό κάλυμμα και για κερασάκι στην τούρτα είχαμε και την πτώση του πίνακα του Πάμπλο Πικάσο.

Επίσης τα δύο έργα τέχνης, που παρουσιάστηκαν, φωτογραφίζονταν συνεχώς με φλας, κάτι το οποίο απαγορεύεται στα περισσότερα μουσεία του κόσμου. 

Μια αποκρουστική εικόνα που θα ταίριαζε περισσότερο σε συνέντευξή Τύπου κατάσχεσης οπλισμού ή ναρκωτικών από την ΕΛ.ΑΣ.

Εικόνες που δυστυχώς κάνουν από χθες τον γύρο του κόσμου και δείχνουν το πως συμπεριφέρεται η χώρα σε έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας.

 

Από την άλλη βέβαια μιλάμε για την χώρα που το υπουργείο Πολιτισμού τσιμέντωσε την Ακρόπολη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.