#Πικάσο: Μέχρι και η ΙΚΕΑ τρόλαρε ΕΛ.ΑΣ. και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Η αδιανόητες εικόνες ντροπής στη συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την Λίνα Μενδώνη, σχετικά με την εύρεση του χαμένου πίνακα του Πικάσο, εκτός του ότι έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκάλεσαν και "παροξυσμό" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#Πικάσο: Μέχρι και η ΙΚΕΑ τρόλαρε ΕΛ.ΑΣ. και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το χασταγκ #Πικάσο εξακολουθεί να είναι πρώτο στο twitter, ενώ στο facebook μέχρι και η ΙΚΕΑ τρόλαρε -με επιθετικό μάρκετινγκ- ΕΛ.ΑΣ., υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και υπουργείο Πολιτισμού.

Η γνωστή πολυεθνική εταιρεία επίπλων, με ανάρτησή της προτείνει στην ΕΛ.ΑΣ ένα ράφι στήριξης κορνίζας σε καλή τιμή, με σχόλιο «ιδέες δίνουμε» και χασταγκ #picasso #oops.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.