Τρολάρισμα και από το "Πλαίσιο" για τον #Πικάσο

Ευκαιρία για επιθετικό μάρκετινγκ από εταιρείες στις σελίδες τους στα social media, αποτέλεσαν οι εικόνες ντροπής και η πτώση του πίνακα του Πικάσο στη Συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και τη φιέστα Χρυσοχοΐδη - Μενδώνη.

Τρολάρισμα και από το

Μετά την ευρηματική ανάρτηση της ΙΚΕΑ, σειρά πήρε η αλυσίδα καταστημάτων "ΠΛΑΙΣΙΟ", που τρολάρει την πτώση του πίνακα του Πικάσο, διαφημίζοντας μια βάση τηλεόρασης, που πάνω της βρίσκεται ο περιβόητος πίνακας, δίπλα γράφει «Στηρίζουμε ό,τι έχει αξία - Βρες βάσεις TV από 13'' έως 90''», συνοδευόμενο από το χάσταγκ #Δενθαπεσειποτε.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.