Εικόνες - ΣΟΚ στο Θριάσιο Νοσοκομείο / Ράντζα μέχρι και στην τραπεζαρία (εικόνες)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το Θριάσιο Νοσοκομείο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΝΓΕ και που θυμίζουν κυριολεκτικά τριτοκοσμική χώρα.

Εικόνες - ΣΟΚ στο Θριάσιο Νοσοκομείο / Ράντζα μέχρι και στην τραπεζαρία (εικόνες)

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ, δεν υπάρχει στην κυριολεξία σημείο του νοσοκομείου που να μην έχει καταληφθεί από ράντζα με ασθενείς. Διάδρομοι, χώροι αναμονής, τραπεζαρίες, όλα είναι γεμάτα από ράντζα. 

Όπως γίνεται κατανοητό, το υποστελεχωμένο -όπως σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία- ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θριασίου, καλείται να ανταπεξέλθει κάτω από απάνθρωπες απάνθρωπες συνθήκες, με υπεράνθρωπη προσπάθεια.

 «Εικόνες από την Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου την επόμενη μέρα της γενικής εφημερίας, σε καιρό πανδημίας. Ράντζα παντού. Στους διαδρόμους, στην τραπεζαρία, σε κάθε σπιθαμή της κλινικής. Μόνο στα γραφεία του προσωπικού δεν υπάρχουν ράντζα και στις τουαλέτες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, που έδωσε και τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.