Χρήστος Παππάς: Συνελήφθη μετά από σχεδόν 9 μήνες... στου Ζωγράφου

Στη σύλληψη του υπαρχηγού της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, Χρήστου Παππά, προχώρησε μετά από σχεδόν 9 μήνες, η ΕΛ.ΑΣ.

Χρήστος Παππάς: Συνελήφθη μετά από σχεδόν 9 μήνες... στου Ζωγράφου

Παρά την έντονη φημολογία, ο Χρήστος Παππάς δεν είχε διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κατάφερε να μείνει ασύλληπτος στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου το βράδυ της Πέμπτης, σε οικία πρώην υποψήφιας με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Θυμίζουμε πως ο φυγόδικος χρυσαυγίτης είχε καταδικαστεί τον Οκτώβριο του 2020 από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια φυλάκισης.

Η Ελληνική Αστυνομία μέχρι σήμερα το βράδυ, αδυνατούσε να τον εντοπίσει, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.