Στάνκογλου: «Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να επισκεφθεί έναν βιαστή στη φυλακή ακόμη κι αν ήταν κολλητός μου»

Απάντηση, μεταξύ άλλων, στον Αιμίλιο Χειλάκη για τις πρόσφατες δηλώσεις του στην ΕΡΤ σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε με συνέντευξή του στο protothema.gr, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. 

Στάνκογλου: «Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να επισκεφθεί έναν βιαστή στη φυλακή ακόμη κι αν ήταν κολλητός μου»

«Είναι δύσκολο να μαθαίνεις ότι ένας άνθρωπος με τον οποίον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, έχει μοιραστεί κοινές εμπειρίες, έχεις συναναστραφεί για αρκετό καιρό κατηγορείται για τόσο σοβαρά αδικήματα. Είναι ένα θέμα που μας καίει, το συζητάμε και περιμένουμε από την δικαιοσύνη αποδώσεις τις ποινές που αρμόζουν στον καθέναν. Ελπίζω από εδώ και πέρα να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε στο χώρο μας ένα νέο εργασιακό πλαίσιο στο οποίο θα υπάρχει περισσότερος σεβασμός και ουσιαστικότερη επικοινωνία», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου, αναφερόμενος στο κύμα του #metoo που ξέσπασε κυρίως μέσα από το θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός, έδωσε και μια έμμεση απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη που είχε δηλώσει πρόσφατα σε εκπομπή της ΕΡΤ, πως θα επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή καθώς, όπως είπε, πάντα θα τον συνδέει μια φιλία με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη.

«Παρότι έχω συνεργαστεί με όλους σχεδόν όσους έχουν κατηγορηθεί τους τελευταίους μήνες, δεν είχε αναπτυχθεί ανάμεσά μας κάποια στενή φιλική σχέση. Ο καθένας στη ζωή κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου επισκεφθεί έναν βιαστή στη φυλακή ακόμη κι αν ήταν κολλητός μου. Ειδικά όταν μιλάμε για εκμετάλλευση μικρών παιδιών, αυτό αποτελεί για μένα κάτι ασυγχώρητο», δήλωσε απερίφραστα ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ