Πρώτο εξώφυλλο NITRO - Ακριβώς η "άριστη" και κακόγουστη "βλαχιά" που φανταζόμασταν (εικόνα)

Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου εξωφύλλου του περιοδικού NITRO -μετά από σχεδόν 10 χρόνια και πολλούς υπαλλήλους της ΙΜΑΚΟ που ποτέ δεν βρήκαν το δίκιο τους- έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, στο instagram.

Πρώτο εξώφυλλο NITRO - Ακριβώς η

Με σαφή ειρωνική -όχι αυτοσαρκαστική, ειρωνική- διάθεση περί "ξεβλαχέματος" ο επανακάμψας Χιου Χέφνερ από τα Lidl, Πέτρος Κωστόπουλος, έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα αποκαλυπτήρια του πρώτου εξωφύλλου του NITRO ως "coffee table magazine" και είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμασταν.

Θαυμάστε το "The new Tsarouchi Air".

Ασορτί ταπετσαρία με την κυβέρνηση που δήλωσε πως στηρίζει, λέγοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του πως «ο κόσμος δεν θέλει πια τον λαϊκισμό, το κατάλαβε, θέλει μια καλύτερη ζωή και έναν πιο υγιή πολιτικό βίοΘέλει Ευρώπη κι όχι Βενεζουέλα. Για αυτό βλέπεις και στις δημοσκοπήσεις μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης και κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι 15 μονάδες πίσω από τη ΝΔ και τον Τσίπρα 20-25 μονάδες πίσω από τον Κυριάκο»

Διαβάστε σχετικά: Πέτρο Κωστόπουλε, βγάλε επιτέλους τον σκασμό

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.