Αστυνομικοί μπέρδεψαν στόκο με κοκαΐνη – Δύο μέρες στο κρατητήριο οι συλληφθέντες

Θέμα στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press έγινε άλλη μια μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς δύο άνδρες έμειναν για 48 ώρες στα κρατητηρια για παράνομη κατοχή... στόκου.

Αστυνομικοί μπέρδεψαν στόκο με κοκαΐνη – Δύο μέρες στο κρατητήριο οι συλληφθέντες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Κλουζώ αισθάνεται περήφανός στην τοποθεσία Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του AP, τη Δευτέρα (05/07) το βράδυ, αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο σε όχημα στην περιοχή των Σφαγείων εντόπισαν, ένα βάζο με κοκαΐνη, όπως και μπογιές και άλλα οικοδομικά υλικά.

Μάταια ο οδηγός του οχήματος, προσπαθούσε να εξηγήσει στους άνδρες της αστυνομίας πως πρόκειται για... στόκο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής (να το "μπολντάρουμε" για ευνόητους λόγους), για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα (επαναλαμβάνουμε ξένου πρακτορείου ειδήσεων) μετά από εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η ουσία που κατασχέθηκε από την αστυνομία ήταν όντως στόκος που είχε κρυσταλλωθεί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Η αστυνομικές αρχές μάλιστα κρατήσαν επί 48 ώρες τους δύο άνδρες, ενώ κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, το όχημα και 2.900 ευρώ, τα οποία και καταχωρήθηκαν ως κέρδη από εμπόριο ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ