Στα "κάγκελα" επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στη Μύκονο - Να πάρει πίσω ο Χαρδαλιάς την απόφαση

Αντίδραση και αντιπρόταση για τα μετρα, που εξήγγειλε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, το μεσημέρι του Σαββάτου, προχώρησαν τα σωματεία καταστηματαρχών επιχειρηματιών Μυκόνου. 

Στα

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, oι επιχειρηματίες της Μυκόνου άκουσαν με έκπληξη και σοκ τα όσα ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς κσι αναμένουν πλέον το ΦΕΚ, μέσα στο οποίο ζητούν, να ενταχθούν οι αντιπροτάσεις τους.

Προειδοποιούν πάντως πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν υλοποιηθεί τότε θα προχωρήσουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε κινητοποιήσεις, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και ενδέχεται να κλείσουν και τελείως τις επιχειρήσεις τους, κάτι το οποίο φαντάζει καταστροφικό τόσο για το νησί της Μυκόνου και την οικονομία του, όσο και στο σύνολο του τουρισμού στη χώρα μας, καθώς το θέμα έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις και το πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό είναι ήδη τεράστιο.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.