Φλέγεται ανεξέλεγκτα η Βαρυμπόμπη με 2 μποφόρ και σε μέρα επιφυλακής - Εκρήξεις σε κολόνες της ΔΕΗ μέσα στο δάσος (εικόνες - video)

Ανεξέλεγκτη η πύρινη κόλαση στην Βαρυμπόμπη, σε μέρα επιφυλακής σχεδόν με άπνοια. Εκκενώθηκαν οικισμοί. Δεκάδες σπίτια στις φλόγες. 

Φλέγεται ανεξέλεγκτα η Βαρυμπόμπη με 2 μποφόρ και σε μέρα επιφυλακής - Εκρήξεις σε κολόνες της ΔΕΗ μέσα στο δάσος (εικόνες - video)

Μεγάλη φωτιά μαίνεται στη Βαρυμπόμπη, ενώ καίγονται δεκάδες σπίτια από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι (03/08) σε περιοχή ανατολικά των Βασιλικών Κτημάτων.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης για τη Βαρυμπόμπη, τον οικισμό Αδάμες και τον ιππικό όμιλο, ενώ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.  

«Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη είναι ανεξέλεγκτη και έχουν κινητοποιηθεί πολλές δυνάμεις», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς.

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή επιχειρεί μεγάλη πυροσβεστική δύναμη.

Στους δρόμους της Βαρυμπόμπης βρέθηκαν ακόμα και άλογα που ξέφυγαν απο τη φωτιά που απειλεί τους ιππικούς ομίλους της περιοχής. Περισσότερα από 15 άλογα, σύμφωνα με πληροφορίες. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 200 άλογα που κινδυνεύουν παγιδευμένα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακινούνται βίντεο που δείχνουν εκρήξεις σε κολόνες της ΔΕΗ μέσα στο δάσος και πιθανολογούνται ως η αιτία της πυρκαγιάς.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.