"Πομπηία" η Αττική - Καπνοί και στάχτη παντού (εικόνες - βίντεο)

Την ώρα που παρόλη την άπνοια όλη μέρα, η καταστροφική πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη επεκτείνεται σε Θρακομακεδόνες, ενώ το Ολυμπιακό Χωριό και ο οικισμός των Αδαμών εκκενώθηκαν, η βόρεια κυρίως Αττική και Αθήνα θυμίζει Πομποηία με τις στάχτες να έχουν σκεπάσει τα πάντα.

Η καταστροφή στην Βαρυμπόμπη είναι ολοκληρωτική ενώ όλη η ευρύτερη περιοχή κινδυνεύει ή έχει ήδη παραδοθεί στις φλόγες και όλο αυτό σχεδόν με άπνοια.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι στάχτες από τα καμμένα στρέμματα δάσους και των δεκάδων σπιτιών που έχουν καεί έχουν σκεπάσει την Αθήνα και την βόρεια Αττική, κάνοντας τις συνθήκες, εν μέσω καύσωνα ακόμα πιο αποπνικτικές.

Επίσης κάτοικοι της περιοχής και μαρτυρίες αναφέρουν πως οι εκρήξεις στην περιοχής είναι συνεχείς, ενώ την ίδια στιγμή, πολλες περιοχές παραμένουν χωρίς νερό και ρεύμα.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.