#Εύβοια / Ιερέας συντονίζει την πυρόσβεση: «Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά - Οι κάτοικοι θα φύγουν μετανάστες» (video)

Ο ιερέας οικισμού στην περιοχή των Κεχριών Ευβοίας συντονίζει την προσπάθεια ανάσχεσης της φωτιάς, όπως φαίνεται σε ρεπορτάζ του Open. «Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά - οι κάτοικοι θα φύγουν μετανάστες», δήλωσε ο ίδιος.

#Εύβοια / Ιερέας συντονίζει την πυρόσβεση: «Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά - Οι κάτοικοι θα φύγουν μετανάστες» (video)

«Προσπαθούμε να συντονίσουμε να σταματήσει εδώ η φωτιά, να μην περάσει, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση γιατί δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά. Λυπάμαι που το λέω. Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα», δήλωσε, με τη δημοσιογράφο του Open να διευκρινίζει «εσείς είστε και πάτερ εδώ στην ενορία», με τον ιερέα να απαντάει «ναι, δυστυχώς, προσπαθούμε γιατί αύριο οι κάτοικοί μου θα είναι όλοι μετανάστες. Θα το δείτε, θα ερημώσουν τα χωριά. Σε όλα τα χωριά που πέρασε η φωτιά και κάηκαν, είναι ρετσινάδες. Είναι αγρότες οι οποίοι καταστραφήκανε. Να δούμε τι θα γίνει αύριο. Θα δώσουν χίλια ευρώ βοήθεια και μετά θα μας "πετάξουνε"», δήλωσε χαρακτηριστικά και με νόημα, προσθέτωντας: «Δυστυχώς δεν έχουμε εναέρια βοήθεια. Κρίμα. Είναι κρίμα γιατί πάλι απ' την τσέπη μας περνάνε αυτά»

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.