Νεκρός ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος - Εντοπίστηκε στο Κρυονέρι

Σοκάρει η είδηση πως βρέθηκε νεκρός, πιθανόν από ανακοπή στο γραφείο του στο Κρυονέρι, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Νεκρός ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος - Εντοπίστηκε στο Κρυονέρι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του, εντόπισε η σύζυγός του, στο γραφείο του εργοστασίου του στο Κρυονέρι όπου και βρισκόταν λόγω της ανησυχίας για την μενόμενη πυρκαγιά στην περιοχή.

Τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ παρέλαβε το ΕΚΑΒ, διεκομίσθει στο ΚΑΤ οπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.