#Πευκί: Αστυνομικοι ειρωνεύονται κάτοικο που ζητάει αεροπλάνα πυρόσβεσης - «Ναι, ναι θα το πάρουμε τώρα» (video)

Από περιπολικά άλλο τίποτα στην φλεγόμενη Εύβοια. Με τους κατοίκους να βρισκονται σε απόγνωση και τους αστυνομικούς να κάνουν... τη δουλειά τους.

#Πευκί: Αστυνομικοι ειρωνεύονται κάτοικο που ζητάει αεροπλάνα πυρόσβεσης - «Ναι, ναι θα το πάρουμε τώρα» (video)

«Παιδιά καιγόμαστε, ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να ‘ρθει; Καιγόμαστε», ακούγεται να λέει γυναίκα στο Πευκί.

«Ναι, ναι, θα το πάρουμε (παραγγείλουμε) τώρα. Μπείτε μέσα τώρα να γλιτώσεις», ακούγεται να λέει ειρωνικά ο αστυνομικός.

«Τι να μπουμε μέσα; Καιγόμαστε, έφτασε στα σπίτια μας», απαντάει η γυναίκα.

Εκτός από την ειρωνεία τέτοιες στιγμέ, την έλλειψη συντονισμού και μέσων πυρόσβεσης, τι είδους εκκένωση ακριβώς είναι το «μπείτε μέσα τώρα να γλιτώσεις»;

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.