Τουρισμός στο Πευκί και την Βόρεια Εύβοια - «Βοηθήστε την τοπική κοινωνία να μην καταστραφεί»

Το 2020mag.gr στηρίζει τον αγώνα επανεκκίνησης της ζωής και της ανοικοδόμησης της οικονομίας και του τουρισμού, που τόσο έχει ανάγκη η Βόρεια Εύβοια. Όσοι ακόμα προγραμματίζετε τις διακοπές σας, επισκευθείτε το Πευκί, τα Βασιλικά, την Αγία Άννα και τα άλλα υπέροχα μέρη της πυρόπληκτης περιοχής. Στηρίξτε εμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες και τους ανθρώπους που πολέμησαν, σχεδόν αβοήθητοι από την πολιτεία, να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Τουρισμός στο Πευκί και την Βόρεια Εύβοια - «Βοηθήστε την τοπική κοινωνία να μην καταστραφεί»

Όπως αλιεύσαμε, για παράδειγμα, σε σελίδα για την Βόρεια Εύβοια, γίνονται ήδη εκκλησεις για τον τουρισμό στην περιοχή, ενημερώνεται ο κόσμος πως υπάρχουν πολλά διαθέσιμα δωμάτια στο Πευκί, ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί από την πυρκαγιά είναι μόνο στην είσοδο του χωριού.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.