Αφγανιστάν: Σοκαριστικά βίντεο με ανθρώπους που φαίνεται να πέφτουν από αεροπλάνο (video - σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με βίντεο και πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Asvaka News, Αφγανοί πολίτες φαίνεται να είχαν γαντζωθεί σε αεροπλάνο που αποχωρούσε από την Καμπούλ και μετά να πέφτουν στο κενό. Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες.

Αφγανιστάν: Σοκαριστικά βίντεο με ανθρώπους που φαίνεται να πέφτουν από αεροπλάνο (video - σκληρές εικόνες)

Στα δύο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα με αναρτήσεις στο Twitter, το πρακτορείο ειδήσεων Asvaka News, δείχνουν δυο ανθρώπους να πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Το πρακτορείο ισχυρίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι είχαν γαντζωθεί πιθανόν στις ρόδες και σε εξωτερικά εξαρτήματα του αεροσκάφους.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο (περιέχουν σκληρές εικόνες)

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.