Νέα μεγάλη φωτιά σε παρθένο δάσος που κατευθύνεται προς Βίλια - Αντιδράσεις και ενημέρωση στο Twitter (video -εικόνες)

Νέα μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Κάζα, και κατευθύνεται προς τα Βίλια

Νέα μεγάλη φωτιά σε παρθένο δάσος που κατευθύνεται προς Βίλια - Αντιδράσεις και ενημέρωση στο Twitter (video -εικόνες)

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για ένα νέο μέτωπο και όχι για αναζωπύρωση. Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου στον ΣΚΑΪ, πρόκειται για μεγάλη πυρκαγιά με μέτωπο περίπου 1,5 χλμ σε παρθένο δάσος.

Τόνισε επίσης πως οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί, και ότι η φωτιά έχει κατεύθυνση προς τα Βίλια.

«Είναι παρθένο δάσος και τεράστια πυρκαγιά. Η κατεύθυνση του ανέμου είναι προς τα Βίλια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή του προφήτη Ηλία», δήλωσε ο κ. Κοσμόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.