Διορθωτική ανάρτηση του meteo.gr: Tο σχόλιο πως «ο Γιάννης Καλλιάνος δεν είναι μετεωρολόγος» έγινε εκ παραδρομής και εκφράζει τον συντάκτη του

Σήμερα (04/09) το μεσημέρι ο επίσημος λογαριασμός του meteo.gr στο Twitter σχολίασε κάτω από ανάρτηση του αρχισυντάκτη του 2020mag.gr, Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, πως «ο Γιάννης Καλλιάνος δεν είναι μετεωρολόγος». Σε διορθωτική του απάντηση το meteo.gr ξεκαθαρίζει πως το σχόλιο έγινε εκ παραδρομής και εκφράζει τις προσωπικές απόψεις του συντάκτη του.

Διορθωτική ανάρτηση του meteo.gr: Tο σχόλιο πως «ο Γιάννης Καλλιάνος δεν είναι μετεωρολόγος» έγινε εκ παραδρομής και εκφράζει τον συντάκτη του

Συγκεκριμένα ο επίσημος λογαριασμός του meteo.gr σχολίασε πως «το παραπάνω σχόλιο έγινε εκ παραδρομής από τον λογαριασμό του http://meteo.gr ενώ έπρεπε να δημοσιευτεί από προσωπικό προφίλ του συντάκτη του».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.