«Ντροπή σου να φοράς τέτοια μπλούζα - Η μαμά σου δεν σου έχει μιλήσει για τη Σοβιετική Ένωση;»

Το σχόλιο στην φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα και η αφοπλιστική απάντηση του μοντέλου με καταγωγή από την Ουκρανία που ζει και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

«Ντροπή σου να φοράς τέτοια μπλούζα - Η μαμά σου δεν σου έχει μιλήσει για τη Σοβιετική Ένωση;»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Τζούλια Νόβα είναι μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Σε χθεσινή της ανάρτηση στο instagram ανακοίνωσε με μια φωτογραφία την εγκυμοσύνη της. 

Η μπλούζα όμως με τα ρωσικά αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο, αποτέλεσε την αφορμή για πολλά κακεντρεχή σχόλια από δεξιούς, ακροδεξιούς και φασίστες.

Μέσα στα πολλά σχόλια ένα συγκεκριμένο έγραφε: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα...Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας....???»

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση:

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονεις των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτο και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς απο όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπουδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Ένταξει δεν μπορούσε ο κόσμος να Ταξιδεψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλα δεν ήταν κι τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ