«Η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά» - Αλεξάνδρου όπως Τούνη και Πούμπουρας

Σε γραμμή Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Πούμπουρα και της νυν συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη, το πρώην μοντέλο, πανελατζής και επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά» - Αλεξάνδρου όπως Τούνη και Πούμπουρας

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα" και αναφέρθηκε στους "τεμπέληδες νέους" και δικαιολόγησε τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, που θυμίζουμε πως σε ανάρτησή της, εν μέσω πρωτοφανούς καύσωνα, από τους Παξούς είχε γράψει: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει». 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης. Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown.

Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει».

Προφανώς ο κ. Αλεξάνδρου δεν πιστεύει στην προσφορά αξιοπρεπούς εργασίας από τις επιχειρήσεις προς τους νέους και ίσως να είναι και υπέρ της πληρωμής με ρεπό σε απελπισμένους εργαζόμενους που θα έπρεπε να δουλεύουν ακόμα και τζάμπα, όπως είχε ισχυριστεί ο Σάββας Πούμπουρας.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.