Λινού: Ανησυχούμε για τα σχολεία με την πανδημία - Στην Αμερική έχουν πεθάνει 500 παιδιά (video)

Έντονη ανησυχία από την καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίο Αθηνών, σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων και την υγεία των παιδιών, ειδικά κάτω των 12 ετών.

Λινού: Ανησυχούμε για τα σχολεία με την πανδημία - Στην Αμερική έχουν πεθάνει 500 παιδιά (video)

Την έντονη ανησυχία της σχετικά με την επίδραση της πανδημίας στα σχολικά περιβάλλοντα και τα παιδιά, εξέφρασε η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίο Αθηνών, Αθηνά Λινού, μιλώντας στο OPEN.

Η κ. Λινού κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του συναφέλφου της Νίκου Σύψα, ο οποίος δήλωσε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα νοσήσουν όλα τα ανεμβολίαστα παιδιά, εξέφρασε με τη σειρά της μεγάλη ανησυχία.

«Δε νομίζω ότι είναι ακριβές αυτό που είπε ο κ. Σύψας, αλλά γενικά φοβόμαστε για τα παιδιά και ειδικά για παιδιά κάτω των 12 επειδή δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Πρέπει να εστιάσουμε στην ασφάλειά τους στα σχολεία. Να φορούν μάσκες, να αερίζονται οι αίθουσες και να είναι εναλλάξ τα διαλείμματα ( …) Με το πρώτο κρούσμα σε ένα τμήμα, να γίνεται τεστ σε όλα τα παιδιά άμεσα, μέσα στην αίθουσα. Στην Αμερική έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 500 παιδιά. Είναι σημαντικό  να έχουμε ιχνηλάτηση στα σχολεία», υπογράμμισε η Αθηνά Λινού.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.