Τσαρούχας: «Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια» (video)

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, μίλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA, με την Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην εμπειρία του ως πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αλλά και τους συναδέλφους του που υποστηρίζουν με δηλώσεις τους, κατηγορούμενους.

Τσαρούχας: «Όποιος υπερασπίζεται κατηγορούμενο θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια» (video)

«Ήξερα για κάποιες αποκλίνουσες συμπεριφορές, το ότι κάποιοι ήταν λίγο βίαιοι, λίγο καβαλημένοι, αλλά μέχρις εκεί όμως. Αυτά που υποχρεώθηκα να διαβάσω δεν τα ήξερα (...)Υπάρχουν δικαστήρια, υπάρχει δικαιοσύνη. Όπως δεν μιλάει η μία πλευρά ας μη μιλάει και η άλλη, αλλιώς παίζει τον ρόλο του πλυντηρίου. Και όποιος μιλάει, για να το κλείσω, θα τον "κρεμάμε στα μανταλάκια". Θα βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτόν (τον κατηγορούμενο) που υπερασπίζεται. Γιατί στην ουσία, αυτό κάνει», δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας, ως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.