Κορωνοϊός: Ξέσπασε σε γέλια η Παγώνη περιγράφοντας τις δύσκολες ημέρες που έρχονται (video)

Με τον μέσο όρο απωλειών συνανθρώπων μας από κορωνοϊό να είναι λίγο πάνω από 40 καθημερινα την τελευταία εβδομάδα, η Ματίνα Παγώνη ξέσπασε στα γέλια όταν και προειδοποίησε πως τέλη Σεπτεμβρίου ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Κορωνοϊός: Ξέσπασε σε γέλια η Παγώνη περιγράφοντας τις δύσκολες ημέρες που έρχονται (video)

Ένα αποκρουστικό θέαμα εκτιλύχθηκε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή, όπου καλεσμένη ήταν το μέλος της Επιτροπής επιστημόνων του υπουργείου Υγείας, Ματίνα Παγώνη.

«Θα σας πω, όπως και πέρυσι, τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη πως θα είναι η κατάσταση», είπε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών της εκπομπής.

Όταν η Μαρία Αναστασοπούλου την ρώτησε πως εκτιμά πως θα είναι η κατάσταση, η Ματίνα Παγώνη απάντησε «δύσκολα», ξεσπώντας κυριολεκτικά σε γέλια.

Θυμίζουμε πως η Ματίνα Παγώνη, το περασμένο Πάσχα, σε γλέντι στον κήπο της ΕΡΤ, με το άνοιγμα του τουρισμού να είχε ήδη αρχίσει, είχε δηλώσει πως το αργότερο τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πετάξει τις μάσκες.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.