Συνεχίζει να προκαλεί ο θείος του γυναικοκτόνου: «Είμαστε χριστιανική οικογένεια - Αυτός ήταν θύμα κακοποίησης» (video)

Με νέες σημερινές του δηλώσεις, ο θείος του γυναικοκτόνου από τη Ρόδο, δεν δίστασε να ισχυριστεί πως ο δολοφόνος της Δώρας, ήταν κακοποιημένος από τις συντρόφους του, τις οποίες αγαπούσε πολύ.

Συνεχίζει να προκαλεί ο θείος του γυναικοκτόνου: «Είμαστε χριστιανική οικογένεια - Αυτός ήταν θύμα κακοποίησης» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετά το μισογυνικό παραλήρημα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο, μίλησε και στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα".

«Είμαστε μια οικογένεια χριστιανική, εγώ μάλιστα είμαι αγιογράφος (...) ο Κώστας κακοποιούνταν από την πρώην σύντροφό του δεν έκανε όμως μήνυση γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της» ισχυρίστηκε, μεταξύ πολλών άλλων, ο θείος του δολοφόνου της Δώρας, σχετικά με τη μαρτυρία της πρώην συντρόφου του γυναικοκτόνου, ενώ συμπλήρωσε «Μην νομίζετε πως αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτό που λένε επειδή κάποια κοπέλα βγήκε για λίγα λεπτά δημοσιότητας».

«Μας έχετε διασύρει», είπε στη συνέχει ο ίδιος, συμπληρώνοντας με νέο παραλήρημα πως «όταν ένας άνδρας έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε "γυναικοκτονία". Όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο "κακοποιητής" και "απελευθερώθηκε". Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;».

Εδώ να θυμίσουμε πως επίκληση στην "χριστιανικότητα" ως ελαφρυντικό, είχε κάνει μέλος της επιφανούς οικογένειας και στενός συγγενής, ενός από τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη... στο ίδιο νησί.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ