Εξωσχολικοί εθνικιστές φυγαδεύονται από τα κάγκελα υπό την ανοχή της αστυνομίας (video)

Τα βίντεο που βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα ξεδιαλύνουν την εικόνα για τα απαράδεκτα περιστατικά στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και εκθέτουν τα ΜΜΕ που επανέφεραν τη θεωρία των "δύο άκρων".

Εξωσχολικοί εθνικιστές φυγαδεύονται από τα κάγκελα υπό την ανοχή της αστυνομίας (video)

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται νεαρής ηλικίας εθνικιστές να "κόβουν" βόλτες στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης προσπαθόντας να διαφύγουν από κάποια έξοδο, μετά την επίθεση που είχαν εξαπολύσει, ακόμα και με μολότοφ, σε αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το σχολικό κτήριο.

Καθώς οι παρακρατικοί προσπαθούν να διαφύγουν, πολίτες και αντιφασίστες τους ακολουθούν καταγράφοντάς τους με κινητά έξω από το σχολείο.

«Από που είστε εσείς από το σχολείο είστε; Παρακρατικές ομάδες εδώ μέσα», τους ρωτάει ένας πολίτης, ενώ ένας άλλος τους φωνάζει «εσείς είστε τα κ@λόπαιδα που πετούσατε βόμβες και πέτρες; Εσείς οι παλικαράδες είστε του σχολείου;»

Εκείνη τη στιγμή, οι μαυροφορεμένοι νεοναζί που περιδιαβαίνουν τον χώρο ανενόχλητοι, ειδοποιούνται μέσα απ' το σχολείο (σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή του διευθυντή) πως θα τους προσφερθεί διέξοδος από τα κάγκελα και αποχωρούν καθώς οι αντιδράσεις έξω από το σχολικό συγκρότημα γίνονται όλο και πιο έντονες, με πολίτες να κατηγορούν τους αστυνομικούς που παρακολουθούν ατάραχοι τη διαφυγή, πως τους καλύπτουν.

Δείτε τα αποκαλυπτικό βίντεο.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.