Γυναικοκτονία στο Πόρτο Χέλι: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ»

Ένας 78χρονος άνδρας σκότωσε την 75χρονη σύζυγό του που έπασχε από Αλτσχάιμερ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο Πόρτο Χέλι.

Γυναικοκτονία στο Πόρτο Χέλι: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος άνδρας αφού είχε δολοφονήσει πιθανόν με στραγγαλισμό την 75χρονη σύζυγό του, κάλεσε στη συνέχεια την αστυνομία και λέγοντας πως η γυναίκα του είναι νεκρή.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τη σορό της γυναίκας και τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει δι' απαγχονισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να άφησε στον τόπο του εγκλήματος σημείωμα το οποίο έγραφε «υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.