Εικόνες ντροπής: Χημικά, αύρες και καταστολή σε εκπαιδευτικούς (video - εικόνες)

Εικόνες ντροπής που θυμίζουν μη δημοκρατικά καθεστώτα σε διαδήλωση εκπαιδευτικών κατά της τιμωρητικής αξιολόγησης και της ρεβανσιστικής αγωγής της υπουργού Παιδείας.

Εικόνες ντροπής: Χημικά, αύρες και καταστολή σε εκπαιδευτικούς (video - εικόνες)

Άγρια καταστολή – "μήνυμα" μπροστά στη Βουλή, χωρίς να συντρέχει κανένας απόλύτως λόγος σε συγκέντρωση εκπαιδευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης αντιδρούν στην διαδικασία της τιμωρητικής αξιολόγησης που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, αλλά και στην αγωγή της Νίκης Κεραμέως κατά των συνδικαλιστικών τους οργάνων για την αποχή που ψηφίστηκε συντριπτικά με ποσοστό άνω του 90%.

Στην αγωγή της μάλιστα κατά της απεργίας των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση, η υπουργός Παιδείας υποστήριξε ειρωνικά και προσβλητικά, ότι σε λίγο οι εκπαιδευτικοί «μπορεί να επιλέξουν να απεργήσουν και από τη διδασκαλία της Δαρβινικής θεωρίας εξέλιξης των ειδών».

Μετά το ξέπλυμα του υπουργείου στους νεοναζί της Σταυρούπολης, το υπουργείο Παιδείας με τη βοήθεια του υπουργέιου Προστασίας του Πολίτη, έβαλε κυριολεκτικά στο στόχαστρο τους εκπαιδευτικούς.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media αλλά και στις εικόνες, οι αστυνομικές δυνάμεις χτυπούν, ρίχνουν χημικά, νερό με αύρες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε εκπαιδευτικούς προσπαθώντας να διαλύσουν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.