ΣΟΚ στη Ρόδο: Κοριτσάκι 8 ετών στο νοσοκομείο έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας "Ροδιακή", σε νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 8 ετών, μετά από καταγγελία πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

ΣΟΚ στη Ρόδο: Κοριτσάκι 8 ετών στο νοσοκομείο έπειτα από καταγγελία για βιασμό
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ροδιακής», το 8χρονο κοριτσάκι που μένει σε χωριό της Ρόδου, βρίσκεται σε νοσοκομείο του νησιού, υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου.

Η υπόθεση που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα «Η Ροδιακή» έχει τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία  να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση, γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.

Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

πηγη: Ροδιακή

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ