Βίντεο - ΣΟΚ από την πλημμυρισμένη Σχολή Καλών Τεχνών (video)

Αδιανόητες κατάστάσεις μέσα σε λίγες ώρες νεροποντής από την κακοκαιρία «Μπάλλος» ζει η χώρα.

Βίντεο - ΣΟΚ από την πλημμυρισμένη Σχολή Καλών Τεχνών (video)

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την Σχολή Καλών Τεχνών είναι σοκαριστικα, καθώς η στάθμη του νερού που σε κάποια σημεία τρέχει ορμητικά, έχει ανέβει σε τρομακτικό επίπεδο.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ λίγο νωρίτερα οι εικόνες ντροπής από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με μαθητές να απεγκλωβίζονται με αυτοσχέδια "γέφυρα" από θρανία, προκάλεσαν αποτροπιασμό.

Ευτυχώς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από τις καταστροφές που έχουν προκληθεί καθώς χωρίς αυτά πιθανόν να μην είχαμε ενημέρωση και εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.