Μπέος σε πολίτες: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο» (video)

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το magnisianews.gr και από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε φραστικά σε δύο μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας που παρακολουθούσαν την εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου σχετικά με τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) και εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

 

Μπέος σε πολίτες: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε. δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς οι κοπρίτες…», είπε απειλητικά ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στους πολίτες που τον κατηγόρησαν πως δεν αφήνει τον κόσμο να μπει μέσα και να ενημερωθεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, συνεργάτες του Αχιλλέα Μπέου κάλεσαν μετά την Αστυνομία, που αρχικά ζήτησε από τους δύο πολίτες να βγουν από την αίθουσα, ενώ έπειτα τους ενημέρωσε ότι η κλήση έγινε για το γεγονός πως δεν πέρασαν τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης. Οι δύο άνδρες επέδειξαν τα πιστοποιητικά στους αστυνομικούς και τόνισαν πως δεν θα φύγουν από την αίθουσα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ