Δραπέτευσε Τούρκος δουλέμπορος - Ήταν καταδικασμένος σε 217 χρόνια φυλάκιση!

Νόμος και Τάξη. Τούρκος δουλέμπορος καταδικασμένος σε 217 χρόνια φυλακισης, πήρε άδεια από τις φυλακές Μαλανδρινού, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ

Δραπέτευσε Τούρκος δουλέμπορος - Ήταν καταδικασμένος σε 217 χρόνια φυλάκιση!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος Τούρκος είχε συλληφθεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών, καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 217 ετών και του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Την περασμένη Πέμπτη (14/10) για άγνωστους λόγους, πήρε επταήμερη άδεια, αλλά δεν πέστρεψε ποτέ στις φυλακές Μαλανδρίνου και κηρύχθηκε δραπέτης.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι άλλο ένα επεισόδιο της καθημερινής σειράς "Νόμος και Τάξη". 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.