Πρώην αθλήτρια της ενόργανης απαντάει σε Πετρούνια – «Ακόμα πιο ατυχής η προσπάθειά να διορθώσει τις δηλώσεις του» (video)

Η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης, Δήμητρα Καστρίτση, απάντησε στον Λευτέρη Πετρούνια και μοιράστηκε τις τραυματικές εμπειρίες της. 

Πρώην αθλήτρια της ενόργανης απαντάει σε Πετρούνια – «Ακόμα πιο ατυχής η προσπάθειά να διορθώσει τις δηλώσεις του» (video)

Η Δήμητρα Καστρίτση, η οποία είναι μεταξύ των αθλητριών και αθλητών, που είχαν καταγγείλει περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας στο χώρο της ενόργανης γυμναστικής, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Status και απάντησε στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσαν σάλο.

«Οι δηλώσεις του είναι ατυχέστατες και ακόμα πιο ατυχής η προσπάθειά του να τις διορθώσει. Μηδενίζει την προσπάθεια της κυρίας Μπεκατώρου και του κινήματος #metoo. Είναι απαράδεκτο να πιστεύει οποιοσδήποτε ότι πρέπει να περιμένει ένα παιδάκι -6, 7, 8 χρονών- στον χώρο του αθλητισμού που κακοποιείται να γίνει χρυσός Ολυμπιονίκης ή παγκόσμιος πρωταθλητής, για να μπορεί να βγει το καταγγείλει ... Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε την προσπάθεια για κάθαρση στον χώρο της ελληνικής Γυμναστικής να πάει χαμένη με τέτοιες ατυχείς δηλώσεις από ανθρώπους όπως ο κ. Πετρούνιας με το “εάν, εάν, εάν”», δήλωσε η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης.

Η Δήμητρα Καστρίτση μίλησε και για τα περιστατικά σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας που υπέστη η ίδια ως αθλήτρια, 12 ετών: «Μας άφηναν νηστικές και μας χτυπούσαν. Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, τα αυτιά μου μάτωνα. Ξύλο μπορεί να έπεφτε ακόμα και γιατί μια αθλήτρια στην προπόνηση δεν τέντωνε καλά το χέρι της»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ