Προπηλακισμό σε ταβέρνα κατείγγειλε ο Βασιλακόπουλος - «Ο κόσμος έχει ξεφύγει» (video)

Όπως κατήγγειλε σε ΣΚΑΙ και Mega ο ίδιος ο κ. Βασιλακόπουλος, ο προπηλακισμός φέρεται να ξεκίνησε όταν συνάδελφος του κ. Βασιλακόπουλου ζήτησε από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού στους πελάτες.

Προπηλακισμό σε ταβέρνα κατείγγειλε ο Βασιλακόπουλος - «Ο κόσμος έχει ξεφύγει» (video)

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με πνευμονολόγους συναδέλφους του, βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας. 

Εκεί όπως ισχυρίζεται ο καθηγητής πνευμονολογίας, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του, έδιωξαν την ομάδα των πνευμονολόγων, αφού πρώτα τους προπηλάκισαν και απείλησαν ειδικά τον ίδιο πως θα τον βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύει στην Αθήνα, να τον περιποιηθούν και να του κάψουν το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα βέβαια με τον κ. Βασιλακόπουλο το σημαντικό είναι (η γενίκευση) ότι «ο κόσμος έχει ξεφύγει».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.